De peste 13 ani, KIWI FINANCE, cel mai mare broker de credite din Romania, prin activitatea de intermediere a creditelor bancare, contribuie la indeplinirea viselor oamenilor. Pentru a fi cu inca un pas mai aproape de necesitatile fiecaruia dintre cetateni, acestuia ne-am alaturat noi, cei de la AFAL EXPERT. Oferiti-ne sansa de a munci in locul dumneavoastra si va garantam ca lungile cozi de asteptare si dosarele stufoase utile obtinerii unui credit rapid vor fi date uitarii. Informatiile necesare unei consilieri financiare adecvate, dar insuficient primite de la ghiseele bancilor sau oferite de catre diversi ordonatori de credite, nu vor mai reprezenta o problema. Cu AFAL EXPERT, timpul va fi folosit in beneficiul dumneavoastra!

fb

Despre AFALEXPERT

partener KIWI FINANCE


Compatibilitatea existenta intre aspiratiile, viziunea si modelul nostru de afaceri pe termen lung ne-a determinat sa activam sub acest brand de notorietate nationala. Dorim ca tuturor clientilor nostri sa le fie simplificat accesul la informatiile necesare si sa dispuna de cele mai bune servicii bancare existente pe piata. Expertiza realizata in America de Nord, in domeniul imobiliar, ne indreptateste sa sustinem faptul ca, pentru clientii nostri, vom gasi intotdeauna produsul bancar care se potriveste cel mai bine achizitiilor in real-estate. Portofoliul de activitate bancara a AFAL EXPERT este structurat in functie de nevoile si situatia financiara ale dumneavoastra. Oferim diferite tipuri de credite: credit de nevoi personale, credit de nevoi personale cu ipoteca, credit de refinantare, credit ipotecar, credit imobiliar, credit de constructie, credit IMM, credit prima casa, credit prima masina. Astfel, noi oferim solutii financiare potrivite fiecarei tipologii de client.

Avand peste 15 ani de activitate in domeniul imobiliar de pe piata canadiana, reusim sa intelegem in profunzime zona vizata si mecanismele acestui sector. Pe parcursul acestor ani, am activat pe o piata unde exista o adevarata cultura a creditarii prin intermediul brokerilor, dispunand de o continua intermediere a creditelor bancare. Sistemul de functionare mai elaborat decat cel din Romania si gestionarea optima a piedicilor privind indisponibilitatea generalizata asupra produselor bancare prin care sunt finantate achizitiile imobiliare, au fost factori importanti pentru dobandirea experientei noastre. Putem afirma cu incredere ca personalul de la AFAL EXPERT reprezinta garantia bunastarii si gaseste cea mai rapida cale spre atingerea imprumutului bancar dorit.

Experienta acumulata in tot acest timp asigura abordarea corecta si la obiect a sistemului, a procedeelor si produselor bancare. Suntem specialisti in abordarea creditelor imobiliare pe termen lung. Pentru a va convinge de calitatea si necesitatea serviciilor noastre, suntem siguri ca o prima discutie cu expertii nostri in credite va fi de ajuns. Astfel, va invitam sa apelati cu incredere la serviciile si consilierea financiara oferite de expertii AFAL EXPERT, prioritatea noastra reflectandu-se in indeplinirea visului dumneavoastra.

Calculator AFALEXPERT

calculeaza-ti acum rata lunara


Experiente/statistici AFALEXPERT


value of real estate transactions

rental agreements for apartments and commercial space

in loans for real estate development in North America

years of experience

Creditele oferite de AFALEXPERT


cetelem
Credit de nevoi personale

brd
Credit de nevoi personale

otp
Leasing auto & echipamente

garanti
Credit de nevoi personale
Credit garantat
Card credit + Bonus card

alpha
Credit de nevoi personale
Credit garantat
Card Credit

bcr
Credit garantat
BCR – BPL

btdirect
Credit de nevoi personale

idea
Credit de nevoi personale

tbi
Credit de nevoi personale

patria
Credit de nevoi personale

intesa
Credit garantat

veneto
Kiwi Home – credit garantat
You@Home – credit garantat

unicredit
Leasing auto & echipamente

otpb
Credit de nevoi personale
Credit garantat